Meeëten bij Beste Buur

VEENDAM - Afgelopen dinsdag was het college van burgemeester en wethouders van Veendam te gast bij Trefpunt Beste Buur in de Meridiaan aan de Schaepmanstraat 15 te Veendam.

Het Trefpunt Beste Buur is in 2014 opgericht voor en door bewoners van Veendam Noord met als doel mensen bij elkaar te brengen. Zo is er een kinderclub, zijn er bingo avonden, vinden er koffieochtenden plaats en kunnen bewoners van Veendam gezellig komen eten. Wil je tuinieren in de volkstuinen in Veendam Noord, een fotografiecursus volgen, het kan allemaal bij Trefpunt Beste Buur.

De vrijwilligers hadden deze dag weer heerlijk gekookt en zo konden de veertig aanwezigen genieten van de gezamenlijke maaltijd die elke dinsdag in de oneven weken wordt geserveerd van 12.15 tot 13.00 uur.

Wilt u net als de burgemeester en de wethouders ook mee eten? Meld u dan aan bij Ina Norder, via telefoon 0598 623078. Wilt u meer informatie over de activiteiten van Beste Buur of lijkt het u leuk om mee te helpen bij een activiteit, mail dan naar trefpuntbestebuur@gmail.com