Swingende sponsoravond voor Bogdike

VEENDAM - In samenwerking met Hotel Parkzicht, die dit jaar haar 85-jarig bestaan viert, sluit Bogdike het jaar 2016 af met een sponsor-en donateursavond. Ook niet donateurs zijn welkom zij kunnen tegen betaling deze avond bijwonen.

Voorverkoop is bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein. De avond wordt gehouden op zaterdag 5 november in Hotel Parkzicht in Veendam met optredens van Inge van Calker en band, Mama Maffia en de Statues Quotes. De zaal gaat open om 20.30 uur de aanvang is 21.00 uur

U kunt deze avond donateur of sponsor worden van Bogdike zodat de gratis toegankelijke activiteiten in de zomermaanden doorgang kunnen blijven vinden

Een van de optredende artiesten is Inge van Calkar. Op haar dertiende krijgt ze een Spaanse gitaar van haar zus. Daarmee wordt bij haar de interesse voor muziek gewekt. ,,Ik was zo dol op mijn gitaar dat ik er op elk vrij moment op wilde spelen. Mijn moeder was daar op den duur wel zo klaar mee, dat ze me verbood om in de huiskamer te spelen.”

Ook Mama Maffia treedt op. De band speelt eerlijke recht-toe-recht-aan Rock ‘n Roll in streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en Rock ‘n Roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Originele teksten zijn omgezet in streektaal.

En dan is er nog Status Quotes. Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünie tours van de oerbezetting van Status Quo, besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten.