Sint doet ook Meeden aan

MEEDEN - Sinds een aantal jaren organiseert een werkgroep van de Dorpsadvies Raad Coöperatie (DRC) de intocht van Sint Nicolaas in onze mooie dorp Meeden. Dit jaar komt de Sint in Meeden aan op zaterdag 19 november.

De grootste verrassing dit jaar zal de aankomst bij het Dorpshuis zijn. De Goedheiligman is namelijk van plan zijn boot af te meren bij het Dorpshuis. Hoe hij dit denkt te doen moeten jullie maar met eigen ogen komen aanschouwen. Het zal een heel spektakel worden.

De Sint neemt twintig Zwarte Pieten mee uit Spanje en zal om 13.30 uur vanaf Meeden West, ter hoogte van de carpoolplek vertrekken richting Dorpshuis. De muzikale begeleiding van de stoet wordt verzorgd door muziekvereniging Excelsior uit Nieuwe Pekela.

Het afmeren van de boot heeft de Sint gepland zo rond 14.00 uur. In het Dorpshuis zal de Sint en zijn gevolg worden verwelkomd en vindt vervolgens tot ongeveer 15.00 uur een gezellig Sinterklaasfeest plaats, met muziek en zang. Iedereen, ouders, opa’s, oma’s, broers, tantes, maar vooral natuurlijk de kinderen zijn van harte welkom.