AH sponsort schoolontbijt

VEENDAM - Elk jaar begin november staat ontbijten een week lang centraal op basisscholen met een gezond ontbijt en lesmateriaal voor de kinderen. Dit jaar vindt Het Nationaal Schoolontbijt plaats van 7 tot en met 11 november. Bij deze veertiende editie wordt voor meer dan een half miljoen basisschoolkinderen op ruim 2.700 scholen van gezond ontbijten een feestje gemaakt. Ook op de tussenvoorziening Time Out van het Winkler Prins bij docent/ mentor Paulien Breuker deden de leerlingen zich te ged aan een lekker ontbijt.

Net als bij de vorige editie geeft Het Nationaal Schoolontbijt dit jaar het beste voorbeeld. Het gevarieerde ontbijtpakket met brood, beleg, melk, fruit en groente is zorgvuldig afgestemd met het Voedingscentrum.

Albert Heijn is voor de derde keer partner van het Nationaal Schoolontbijt. De missie van het NSO is het verbeteren van het ontbijtgedrag van basisscholieren. Dit sluit goed aan bij bestaande activiteiten van Albert Heijn om gezond eten lekker en leuk te maken. Scholen die meedoen met het Nationaal Schoolontbijt kunnen hun ontbijt bij Albert Heijn Veenlustpassage ophalen.