Line Studio opent in Veendam

VEENDAM - De Line Studio Veendam opent op zaterdag 3 december vanaf 10.00 uur. De Line studio is een afslankstudio met verschillende apparaten die er voor zorgen dat je in een korte tijd een maatje minder hebt. Dit gebeurt allemaal aan de Kerkstraat 13 in Veendam.

Afslanken met een voedingsprogramma 3Care en bewegen met o.a de warmtecabines(TMF) en de hypoxi, vacustep en andere apparaten zorgen ervoor dat je geleidelijk afvalt en ook je gezonde gewicht houdt. Op een gezonde manier aan je gewicht werken is het doel. Maar ook voor een stukje ontspanning is gezorgd, je kunt na een uur trainen heerlijk ontspannen in de infra rood sauna of gebruik maken van een voet/kuit massage.

Ook is er gedacht aan een wellness programma, zo kun je een mooi gezond kleurtje krijgen door middel van spraytanning en zien je nagels er voor de feestdagen weer prachtig uit met gelnagels. Het paradepaardje van de Line Studio is de Liposonic, een ultieme vetverbrander, waar je na een kuurtje in omvang verminderd.

Voor mensen met een winterdip hebben we lichttherapie waar je weer helemaal van opkikkert. Kortom voor iedere doelgroep wel iets. Wil je meer weten of een gratis figuuranalyse? Kom dan op 3 december langs, je kunt rondklijken, een afspraak maken en genieten van de live muziek. De hele maand december is er 10% korting op inschrijven. Kijk ook eens op onze website www.linestudioveendam.nl