Oranjefonds steunt Stichting Noodhulp

VEENDAM - Stichting Eerste Hulp krijgt een bijdrage van 3000 euro van het Oranje Fonds voor het betalen van de huur van de Snuffelshop. In de Snuffelshopm nede gerund door Jannie Orsel (links op de foto), worden onder meer meubels, fietsen en kleding zeer goedkoop verkocht en gratis gegeven aan mensen die dit niet of nauwelijks zelf meer kunnen bekostigen.

Nadat de vaste rekeningen zijn betaald, wordt het geld dat overblijft geïnvesteerd in koelkasten, wasmachines, boodschappen, en alles wat nodig is om hulp te bieden gekocht en gegeven aan mensen die in nood zijn.

Tevens is en zijn er talloze activiteiten. Op 3 december is er een Sinterklaasfeest, op 16 december een kerstfeest. De Snuffelshop, gelegen aan de Brink 12 Veendam, is een onderdeel van de Stichting Eerste Hulp met 4000 Leden , die elkaar allemaal gratis helpen via Facebook. Andere onderdelen van Stichting Eerste Hulp zijn : Uitdeelpunt voor dieren, Grip op uw knip, Eet en Deelgroep, Hulp aan Ouders en Kledinglijn, Repaircafe Veendam/Pekela. Alle activiteiten van Stichting Eerste Hulp zijn gratis. Alle spullen die gevraagd worden, geven andere leden gratis weer door.