Kerstdiner voor mensen die alleen zijn met kerst

VEENDAM - Welzijnsorganisatie Compaen organiseert op 24 december 2016 in Veendam een feestelijk kerstdiner voor mensen die alleen zijn met kerst. De ingrediënten voor dit diner worden gedoneerd door Jumbo Supermarkten en haar klanten.

Er zijn mensen die de feestdagen niet (kunnen) vieren , de helft van de ouderen bijvoorbeeld krijgt tijdens deze dagen helemaal geen bezoek en voelen zich in deze tijd extra eenzaam. Daarom organiseert de Welzijnsorganisatie Compaen voor deze burgers een kerstdiner op kerstavond, 24 december 2106.

Het diner vindt plaats bij welzijnsorganisatie Compaen. Henk Zeven ( buurtwerker) en Sjeni Mustafa ( steunpunt mantelzorg ), gaan in samenwerking met twee vrijwillige koks en jonge vrijwilligers het diner organiseren. Het wordt smakelijk, feestelijk en vooral gezellig. Aan het diner zijn geen kosten verbonden.

Iedereen die mensen kent, die met de Kerst ongewenst alleen thuis zijn mag hen voordragen voor het diner bij Sjeni Mustafa 0646174257. Mailen mag ook smustafa@compaenveendam.nl