Kledingbank houdt kerstactie

VEENDAM - Kerst is de tijd van samenzijn met anderen en er op je mooist uitzien. De speciale feestcollectie van kledingbank Máxima hangt voor u te stralen in de winkel aan het Beneden Verlaat in Veendam. Minima kunnen een outfit uitzoeken voor het ultieme kerstgevoel.

Hoort u (gelukkig) niet tot de minima? Er is nog een andere manier om het kerstgevoel te krijgen en dat is geven. U wilt vast wel iets doen, voor onze 1465 klanten die er niet zo warmpjes bij zitten. Máxima heeft uw hulp nodig om de schoorsteen te laten roken en eind 2016 niet in het rood te belanden.

Kom naar de Kerstmarkt Centrum Veendam op zaterdag 17 of zondag 18 december en steun de kledingbank. Genereus gedoneerd door Croissanterie Kielman biedt Máxima u roombroodjes en plakken kerststol aan, voor een euro per stuk. Medewerkers lopen ermee rond en staan in de buurt van de croissanterie met een kraam: het Máxima Recycle-kabinet. Afgedankte spullen toveren ze om tot unieke designstukken als kerstkransen, tassen, schorten en sieraden.