ABC-complex bruist voor de feestdagen

VEENDAM - Sinterklaas heeft zijn hielen nauwelijks gelicht, maar de winkeliers van het ABC-complex zijn al in Kerstsferen. ,,Gezamenlijk hebben we de hal versiert, het is weer de heerlijkste tijd van het jaar’’, aldus de vier ondernemers in het complex.

De winkels hebben afgelopen tijd een update gehad. Blokker is begonnen met de Nieuwe Blokker-formule. Een vernieuwd concept waarmee we weer bestemd zijn voor de toekomst' geeft Birgit van de Blokker aan. Ook C&A heeft de zaak verfrist met een prachtige etalage met doorkijk de winkel in. Ellen van C&A ziet dat klanten sneller even binnen komen kijken, benieuwd naar de nieuwste collectie.

Wisam heeft zijn gezellige lunchroom altijd piekfijn in orde. En, vlak voor Sinterklaas is Albert Heijn verbouwd. ,,Een ruime en overzichtelijke winkel, met lekkere verse producten’’, geeft Stefan aan. ,,Wij geloven in samenwerken en samen optrekken om onze klanten een aantrekkelijk complex te bieden met veelzijdige winkels. Zo hebben we in de AH onlangs een eettafel set van Veenhuus geplaatst. Voor de klant een plek om rustig een kopje koffie te drinken en buurtgenoten te ontmoeten, en voor Veenhuus extra publiciteit.’’

Speciaal voor de feestdagen zijn er gezamenlijk acties opgezet: 14 december Kerstboom kinderknutsel middag, een initiatief met Gerry van Mijnnnn Kamer. Daarnaast is er 21 december een inzamelingsactie voor de Voedselbank Veendam. En er is een kleurplaatactie voor de kleine klantjes, met prijzen aangeboden door alle vier de winkeliers. Kortom, u bent van harte welkom in het vernieuwde ABC-complex!