De 3JS met Acoustic Christmas in vanBeresteyn

VEENDAM - Eind 2013 gaven de 3JS de fans een voorproefje van hun visie op een echt intiem kerstconcert. En dat beviel ontzettend goed. Zaterdag 17 december (20.15 uur) staan ze in vanBeresteyn.

Geen toeters en bellen, geen Mariah Carey, maar een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en een traditioneel kerstrepertoire met nummers van onder anderen Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats.

De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours uit Volendam komen hier meer dan ooit tot hun recht. Kom genieten in deze gezellige dagen voor Kerst van dit intieme en sfeervolle kerstconcert van de 3JS: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte.

Tijdens het koopavondconcert op 15 december treden Blief fit-Zing mit en het Broke koor op. Het seniorenkoor Blief fit Zing mit werd opgericht op 26 april 1980. Het koor heeft circa dertig enthousiaste zangers en zangeressen die onder leiding van dirigente Gerda van der Molen een leuk repertoire van mooie luisterliedjes hebben opgebouwd.

Het koor neemt een half uur van het koopavondoptreden voor haar rekening. Na een korte pauze neemt het bekende Broke Koor het over. In april 2005 opgericht heeft dit koor in de voorbije jaren een naam opgebouwd met prachtige evergreens en voor deze avond natuurlijk kerstliederen. Onder de bezielende leiding van dirigente Ninke Sluiter, die ook alle arrangementen maakt zal het Broke Koor deze donderdagavond tot een muzikaal feest maken.