Wegens succes nogmaals Snertwedstrijd op kerstmarkt in Muntendam

Veendam - Iedereen kan tijden de Kerstmarkt van De Zijlen en Novo op 16 december in Muntendam meedoen aan een snertwedstrijd. Wie de lekkerste, mooiste en prachtigste snert van de dag kookt, wint de snertbokaal.

Sfeervolle kerstmarktOp de kerstmarkt in de Gildezaal aan de Domela Nieuwenhuisweg 28 te Muntendam komen kraampjes met kerststukjes, kniepertjes, kerstartikelen van de dagbesteding en sieraden. Er wordt een verloting gehouden, er is muziek en natuurlijk chocolade melk, glühwein en snert. Voor de kinderen zijn er spelletjes en de kerstman zal de markt ook nog bezoeken. De markt duurt van 15.00 tot 20.00 uur.

Meedoen aan de snertwedstrijdDeelname aan de snertwedstrijd is gratis. Het enig wat u als deelnemer hoeft te doen is thuis een pan snert maken en deze om 16.00 uur inleveren. Een jury, bestaande uit medewerkers en cliënten van Novo en De Zijlen, beoordeelt de soep. U kunt de pan snert vervolgens doneren zodat zij de snert kunnen verkopen voor het goede doel.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via josien.sterkenburg@dezijlen.nl of telefonisch: 0598 – 319560.

Met een kraampje op de kerstmarktWil je met je non-profit organisatie of met eigen huisvlijt een kraampje op de markt inrichten, dan kun je je aanmelden bij Josien Sterkenburg. Geef je wel zo snel mogelijk op via bovenstaand mailadres/telefoonnummer.