Twee kerstnachtdiensten in Veendam

VEENDAM - In de Kandelaar te Veendam worden op zaterdag 24 december twee sfeervolle kerstnachtdiensten gehouden door de Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, de Baptisten Gemeente Veendam en de Vrije Baptisten Gemeente De Ontmoeting. Iedereen is hierbij heel hartelijk welkom. Het thema is Hij is hier! - een routeplanner naar het verjaardagsfeest van Jezus Christus.

Veel Veendammers zijn niet kerkelijk maar willen wel het traditionele kerstgevoel ervaren met kerst. Dat kan bij deze Kerstnachtdiensten die prachtig zijn voor het hele gezin. Tijdens de diensten is er volop muziek en zang. De eerste dienst begint om 19.00 uur, met daarin een speciaal verhaal voor jong en oud. De tweede dienst is om 22.00 uur met daarin een bijzonder optreden van dramagroep Reflexion.

Verder lijken beide diensten op elkaar. Kom rustig vroeger dan heten we je welkom met snert en koffie! De presentatie is in handen van ds. Albert Postma, spreker is ds. Michiel de Nooijer. De begeleiding wordt verzorgd door een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde groep muzikanten en zangers.