ING verlengt contract

WILDERVANK - et het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. v.v. Wildervank heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. De ING Pitchers; Derk van der Laan (bestuurslid), Frank Arno Huisman (grafische vormgeving), Goos Boers (lid sponsorcommissie) en Bert Werksma (penningmeester) hebben namens de vereniging hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in v.v. Wildervank.

ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING.

De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland.