Een goed begin van 2017! Wees een held!

WILDERVANK - In Wildervank starten de cursussen EHBO op de woensdagavond. Met een diploma Eerste Hulp bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. De cursus wordt gegeven bij EHBO vereniging Wildervank in Dorpshuis Bijleveld en gaat door bij voldoende deelname. De lessen vinden plaats op de woensdag avond van 19:30 t/m 21:30 uur.

Tijdens de cursus leert u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen bij kinderen en volwassenen. Een bloeding stelpen, een wond verzorgen, helpen bij een verstuiking of botbreuk. Maar ook hoe te handelen bij een een stoornis in het bewustzijn of van de ademhaling. Reanimatie is uiteraard ook een onderdeel van de cursus. De opleiding wordt afgesloten met een examen. De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de opleidingskosten.

Meld je aan voor een cursus EHBO. Voor meer informatie: H. Klunder: 0598-622741/06-50561003. Mail: hh-klunder@hotmail.com website:www.ehbo-wildervank.nl.