Winkler Prins houdt open dag

VEENDAM - Winkler Prins opent op dinsdag 17 januari (vanaf 18.30 tot 21.00 uur) de schooldeuren voor toekomstige en huidige leerlingen en hun ouders. Op drie locaties zijn activiteiten, informatiestands en presentaties op het gebied van onderwijs, buitenschoolse activiteiten, het sporttalentontwikkelingsprogramma enzovoort.

Ga je na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs? Kom dan een kijkje nemen aan Raadsgildenlaan 1. Je kunt zelf door de school rondlopen of een van onze jonge gidsen vragen om je het gebouw te laten zien. Proef de sfeer op Winkler, maak alvast kennis met de docenten en ontdek welke nieuwe vakken je straks in de brugklas krijgt. Ben je een enthousiaste sporter, dan moet je zeker even naar de gymzalen voor informatie over het sporttalentontwikkelingsprogramma van Winkler Prins. Maar ook praktische zaken komen aan bod, zoals Magister, lesroosters, de ouder- en leerlingenraad en de dagelijkse gang van zaken op school.

Het open huis is ook interessant voor leerlingen die al op Winkler Prins zitten. Ga je na de zomervakantie naar het tweede leerjaar op een andere locatie, dan kun je er nu vast gaan kijken. Zo kunnen havo- en vwo-leerlingen naar de Pinksterstraat. Leerlingen die de richting Techniek kiezen, kunnen op bezoek in het rode gebouw aan Raadsgildenlaan 11. Maar het is ook gewoon leuk om je ouders te laten zien op welke school je zit, in welke klassen en wie je docenten zijn.

Het open huis is op dinsdag 17 januari van 18.30 uur tot 21.00 uur op de locaties Raadsgildenlaan 1, Raadsgildenlaan 11 en Pinksterstraat 26 in Veendam. Het belooft een drukke avond te worden. Bezoekers die met de auto komen, kunnen deze parkeren achter het voormalig clubgebouw van SC Veendam, voor de Parkstadhal of achter Avebe. U kunt de parkeerplaats van het voormalige SC Veendam bereiken vanaf de Lange Leegte. De toegang is gratis.