Sportinstuif voor senioren met Stuitvolleybal en Dynamic tennis

Veendam - Op woensdag 18 januari 2017 organiseren de gemeenten Veendam en Pekela een sportinstuif voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom. De instuif duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Sorghvliethal, Jan Salwaplein 1 in Veendam.

Na een succesvolle clinic Dynamic tennis vorig jaar, is besloten om dit sportonderdeel terug te laten komen tijdens de instuif. Daarnaast kunt u op deze dag kennismaken met Stuitvolleybal. Dit is een fijne teamsport waarbij iedereen gemakkelijk mee kan spelen.

Om de spieren op te warmen start de middag met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up kan men kiezen uit Stuitvolleybal of Dynamic tennis. Natuurlijk kan er ook gewisseld worden tussen beide sporten. Er wordt gerouleerd en er wordt gezorgd voor een sportpartner of groepje voor elke deelnemer.

Bent u nieuwsgierig naar Stuitvolleybal, en heeft u zin gekregen in deze gezellige en sportieve middag? Aanmelden kan tot en met maandag 16 januari 2017 bij Petra van den Bosch op telefoonnummer: 06 - 1139 4301. Deelname kost een euro per persoon. Dit kunt u bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportief en schoon schoeisel is verplicht, en het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen.