Computercursussen voor ouderen in A.G. Wildervanck

VEENDAM - Zorggroep Groningen organiseert vanaf februari weer een ‘Basiscursus Computergebruik’ en een ‘Basiscursus Tabletgebruik’ in het internetcafé van A.G. Wildervanck (Borgerspark 2 te Veendam). De cursussen zijn bedoeld voor alle 50-plussers die meer willen weten over het gebruik van een computer, laptop of tablet.

Tijdens deze cursussen leert de cursist de basishandelingen op de computer, laptop en tablet en de daarbij behorende apparatuur. Te denken valt aan enkele onderdelen van tekstverwerking, Windows 10, e-mailen en het zoeken op internet. Voor elke twee cursisten is er één vrijwilliger om te helpen en te ondersteunen.

Cursisten kunnen hun eigen laptop meenemen. De cursus bestaat uit acht middagbijeenkomsten in de periode van februari tot en met april. De kosten van de computercursus zijn 50 euro (inclusief cursusboek, USB stick en een consumptie), de kosten voor de tabletcursus zijn 25 euro. Voor meer informatie en aanmelding kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bellen met (0598) 696750 en vragen naar de receptie van A.G. Wildervanck.