Nieuwe eigen voorstelling IVO

VEENDAM - Toneelvereniging IVO brengt voor het derde jaar een zelfgeschreven stuk op de planken in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum. Dit jaar is het een kluchtig blijspel geschreven door Jan Meijer, Michel van Maanen en Aniek van Til, met de titel Vliegen is geen kunst!

De acteurs zijn al ver gevorderd met de repetities en ook alle randverschijnselen zoals het toneel, de aankleding hiervan en de kleding van de spelers krijgen gestadig vorm. Zoals de titel al doet vermoeden speelt het stuk zich af rondom een luchthaven. Alle geijkte personen komen we tegen. Zo is er de marechaussee, een grondstewardess, montagepersoneel, reizigers, en we moeten vooral niet de mystery guest vergeten die alleen aan door zijn aangekondigde aanwezigheid voor de nodige opschudding zorgt.

Als laatste zijn er natuurlijk de piloot met zijn stewardess. De piloot zijn bijnaam is veelzeggend. Het hoeft dan ook geen verrassing te zijn dat deze Jack Daniels niet veel goeds voor de luchthaven in petto heeft. Wilt u weten hoe dit stuk van IVO (www.ivo-toneel.nl) afloopt, kom dan op 3 of 10 februari 2017 naar het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank. De zaal is open om 19:00 uur. Aanvang is 20:00 uur.