Living Room Heroes en Senna Black bij Blueprint

VEENDAM - Op vrijdag 27 januari wordt een nieuwe aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met de band Living Room Heroes uit Nijmegen en singersongwriter Senna Black met haar trio uit Utrecht. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis.

In eerste instantie begonnen als een singer-songwriter duo is de band Living Room Heroes uitgegroeid tot een vierkoppige Southern soul en rock band. Afkomstig uit de omgeving Nijmegen hebben ze twee EP’s Head Over Heels (2013) en Fool To Believe (2014) uitgebracht. In 2016 kwam hun eerste officiële cd Days Well Spent uit. Geproduceerd door Gabrië Peters. Geïnspireerd door hun helden Amos Lee, Ben Harper en The Wood Brothers hebben ze een plaat van internationale klasse afgeleverd met warme soulvolle songs.

Senna Black is ontstaan uit een liefdevolle samenwerking tussen zangeres Sanne Hoeksma en tekstschrijver David Draaisma. Senna staat voor waarheid en licht, Black staat voor de rauwe kanten van het leven. Geïnspireerd door blues en country.