Henk Wijngaard naar De Breehorn

VEENDAM - Voor de zesde maal organiseert Breehorn, Bruisend Hart Veendam, een muzikale middag op Valentijnsdag. Dinsdagmiddag 14 februari is er voor 55-plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam een gezellige middag waarin de Groningse Henk Wijngaard voor een onvergetelijke middag zal zorgen. Henk Wijngaard is voor vele ouderen een goede bekende.

In 2016 vierde Henk zijn 40-jarig artiestenjubileum en bracht hij de nieuwe singles ‘Hoe die zomer was’ en ‘Café de Hemel’ uit. De bekendste hit is misschien wel ‘Met de vlam in de pijp’. De organisatie van Bruisend Hart Breehorn heeft met Henk Wijngaard een artiest weten te contracteren die garant staat voor een fantastische muzikale middag.

De toegangsprijs is bewust laag gehouden en dat is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. De toegang tot deze middag kost in de voorverkoop 7 euro 50. Een kopje koffie/thee met iets lekkers en een consumptie met een hapje zijn gratis. Het programma is van 14.30 – 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Kaarten zijn vanaf woensdag 25 januari dagelijks verkrijgbaar bij de huiswinkel in De Breehorn (tussen 8.30-11.30 uur en 14.00-15.15 uur). De voorverkoop sluit op 9 februari en vol is vol! Aan de kassa betaalt u 10 euro. Alle 55-plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam zijn op dinsdag 14 februari welkom in MFC De Breehorn, Boven Westerdiep 86, 9641 LK Veendam.