Weekend vol hoogtepunten Koopavondconcerten

VEENDAM - Een bijzonder weekend vol hoogtepunten uit de Koopavondconcerten in vanBeresteyn. Op zaterdag 28 januari van 14.00 uur tot 20.00 uur én op zondag 29 januari van 14.00 uur tot 18.00 uur staat Cultureel Centrum vanBeresteyn in Veendam weer bol van de activiteiten.

Alle deelnemers aan de Koopavondoptredens in 2016 treden in een 2-daags non-stop programma op in de foyer en de theaterzaal van vanBeresteyn. Sinds de opening in 2004 van Cultureel Centrum vanBeresteyn hebben er meer dan 250 regionale artiesten opgetreden tijdens deze succesvolle donderdagavonden.

Koren, orkesten, singer-songwriters, dance-shows, alles wat in het afgelopen seizoen te zien was geeft acte de présence dit weekend. De voorgaande High Lights waren een schot in de roos, meer dan duizend deelnemers en bezoekers genoten op een interactieve manier van muziek en zang.

Ook dit jaar staan er bekende namen op de deelnemerslijst zoals: De Scheepsjoagers, Irene Wilkens, Popkoor Funism, Pax Dixieland Jazz Band, diverse bekende Pop- en shantykoren en het Salonorkest Las Ninas.

De entree is 5 euro per dag, een passe partout voor beide dagen kost 7 euro 50. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Cultureel Centrum vanBeresteyn tijdens de openingstijden van de theaterkassa op ma- vr van 13.00 – 16.30 uur.