Swingen in vanBeresteyn

VEENDAM - Op zaterdag 4 februari is het swingen in vanBeresteyn op de opzwepende muziek van drie steengoede rock-‘n rollbands. De presentatie is in handen van Everhard Sprik.

De avond begint om 20.15 uur met de rock-’n rollband Stuck Herry met frontman Peter de Haan (Pé Daalemmer) De band speelt vooral jaren vijftig covers met als belangrijke inspiratiebron Chuck Berry en The Kinks.

Gold Diggin’ Papa bestaat al ruim 15 jaar en komt oorspronkelijk uit de buurgemeente Stadskanaal. Leadzanger Everhard Sprik voegde zich enkele jaren geleden bij de band en samen spelen ze rootsmuziek, rockabilly met invloeden van blues, surf en country. De vier bandleden laten oude tijden herleven met hun rock & roll classic style muziek..

De Torello’s Jive Bugs is een acht- koppige band en berucht om zijn strakke jaren veertig pakken en doordenderende shows met de beste jive, swing en rock & roll uit de jaren veertig en vijftig. The Bugs zijn ervaren rotten in de rock & roll, en nemen je genadeloos mee op een ongepolijste reis vol energie!

De theaterzaal wordt deze avond ingericht met een ruime dansvloer en zitjes voor hen die in plaats van te dansen liever zittend genieten.