Sterren Stralen haalt ruim 13.000 euro op

VEENDAM - Een gezellige en feestelijke afsluiting met een diner, diverse sprekers, en een verloting met fantastische prijzen van het project Sterren Stralen van Rotary Veendam, dinsdagavond in Brouwhotel Parkzicht in Veendam.

Tijdens deze avond werd de opbrengst van allerlei activiteiten die in de maand december plaatsvonden bekendgemaakt. Totaal werd er een bedrag van maar liefst twaalfduizend euro bijeengebracht. De goede doelen die ermee gesteund zijn de Kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda, het Ronald McDonald Huis in Groningen, en Stichting Humanitas Veendam-Pekela die ieder een cheque van maar liefst 4000 euro in ontvangst mochten nemen. Daarnaast mocht het Ronald McDonald Huis nog een cheque van 1800 euro in ontvangst van mevr. Drissen die geld bijeen had vergaard met haar eetproject. Tijdens de verloting mocht mevrouw Munneke uit Veendam de hoofdprijs een UHD TV in ontvangst nemen.

De opbrengst van de actie Sterren Stralen was dit jaar bestemd voor kinderen in de knel. Het betreft kinderen uit de regio, die vanwege financieel onvermogen van hun verzorgers in de knel zitten en daarom niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun ontwikkeling zo belangrijk zijn.