In de Zevende Hemel...

VEENDAM - De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. Op maandag 6 februari (20 uur) is de film te zien in vanBeresteyn.

In deze film ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg.

Met onder anderen Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

Op vrijdag 10 februari organiseert de wijkvereniging Sorghvliet weer de populaire Valentijnsparty in Zalenverhuur Sorghvliet. De kinderdisco is een groot succes. De disco is speciaal voor kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar. Tijdens de Valentijnsdisco kunnen de kids op de foto met hun “best friend forever” in een speciaal ingerichte hoek. Ook zal de discozaal aangekleed zijn met het thema Valentijn. De dresscode is rood en/of wit!

Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook. De deuren gaan open om 19:00 uur.