Jeans terug in Veendam

VEENDAM - Na het afgelopen succesvolle jubileumseizoen presenteert JEANS dit seizoen de theatershow Magic aan het Nederlandse publiek. Deze nieuwe JEANS-show brengt op 9 februari (20.15 uur) betoverende kwaliteit, plezier en muzikaliteitnaar vanBeresteyn in Veendam.

Magic wordt weer een verrassend andere show, maar wel met bekende hedendaagse popsongs, heerlijke duetten en swingende showmuziek. Voor iedere muzieksmaak wat wils, met kwaliteit in performance, zang, dans en muzikale arrangementen.

JEANS is een toegankelijke muzikale voorstelling voor een breed publiek, gebracht door jonge theatertalenten. U gaat na deze show weer swingend, met een goed gevoel en een big smile het theater uit! JEANS-concept blijft, de vorm is elk jaar anders.

Dat de formule van Jeans werkt bewijzen ze al 26 jaar, vele inmiddels bekende zangers, zangeressen en acteurs zijn ooit begonnen bij Jeans, zoals Tony Neef, John Vooijs, Brigitte Nijman, maar ook uit recentere jaren zijn er top talenten uit voort gekomen, in The Lion King zitten maar liefst vier talenten die ooit in Jeans hebben gespeeld, waarvan Naidjim en Gaia de hoofdrollen zullen spelen en ook in The Bodyguard zitten spelers die ooit in Jeans hebben gestaan.

Sarah van der Meer, Xander Venema, Manon Prins, Deborah de Groot, Florens Eijkemans en Rowan Smit die vorig jaar ook mee deden werden aangevuld met Velorisa Yorks en Max Waard. Ieder jaar zijn er enkele wisselingen, maar dit doet totaal niet af aan de formule of het geheel.