Stamppot op de STAR

VEENDAM - Genieten van het winterse landschap tussen Stadskanaal en Veendam en lekker eten? Dat kan op de zondagen 19 en 26 februari. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten! De eerste ritten van Museumspoorlijn STAR in het jaar 2017. Een speciaal jaar, want de STAR bestaat 25 jaar!

Eten in de trein was vroeger heel gewoon. Zelfs in Nederland hadden binnenlandse (snel)treinen een restauratierijtuig. Tegenwoordig zie je het alleen nog maar in enkele internationale treinen. Maar ook bij Museumspoorlijn STAR is dat weer mogelijk. Op de zondagen 19 en 26 februari serveren we heerlijke stamppot tijdens een treinrit op onze spoorlijn. U heeft de keuze uit 3 soorten stamppot met garnituur. Onderweg is het in de avondschemering lekker genieten van het winterse landschap in onze verlichte en verwarmde historische trein. De trein wordt gereden door de historische NS-diesellocomotief 2278 uit de jaren ’50.

De trein rijdt op de zondagen 19 en 26 februari. De vertrektijd is 17:30 uur vanaf het station Stadskanaal. U bent ca. 1,5 uur onderweg.

Voor de stamppotritten is reserveren verplicht vanwege de beperkte plaatsruimte. De prijs is 20 euro vanaf 12 jaar. Tot en met 11 jaar is de prijs 10 euro. Dat is inclusief het stamppotbuffet.