Tropiqua start met EasySwim zwemles en PeuterSurvival

VEENDAM - Zwembad Tropiqua werkt sinds twee weken met het zwemlesprogramma EasySwim. Er is gestart met zes groepen van tien kinderen op vrijdag en op zondag. De eerste reacties van ouders en kinderen zijn positief. Alle beschikbare plaatsen waren snel vol. Binnenkort wordt er daarom gestart met nieuwe groepen. Naast de EasySwim zwemlessen is Tropiqua ook gestart met Peuter Survival.

Tropiqua wil dat kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemles waar ze telkens met plezier naar toe gaan. Betrokkenheid en plezier zijn de kernwaarden om effectief te kunnen leren zwemmen. Ieder kind is uniek en leert op zijn eigen manier. De succesvolle EasySwim methodiek is zeer geschikt voor jonge kinderen. De methode is anders, maar het resultaat is hetzelfde, namelijk een A, B en C diploma. De voordelen van de EasySwim zwemles zijn:

Peuter Survival is een programma gericht op peuters van 3 en 4 jaar. De peuters leren tijdens de lessen zichzelf te redden in het water. Er zijn drie groepjes van zes kinderen gestart op woensdag, vrijdag en zondag. Dit aanbod wordt nog verder uitgebreid.