'Met de hemel weet je het nooit'

VEENDAM - Wilt u een avondje uit? Kom dan op vrijdagavond 24 februari (20 uur) naar het Huis voor de Kunst voor een speciaal ingepland concert ’Met de hemel weet je het nooit’ dat akoestisch zal worden uitgevoerd door Theo Mackaay (zang en gitaar) en Matthijs Spek (gitaar en piano)

Bij Theo vloeien Americana, pop, country, blues en rock op soepele wijze samen met de Nederlandse taal. Geen nederpop, geen kleinkunst, geen gladde Nederlandstalige popmuziek, maar Nederlands met blues en soul èn met uitstekende recensies van onder meer NRC Handelsblad en Henk Westbroek als logisch gevolg. Bovendien is Mackaay al ruim 35 jaar een gerenommeerd kunstenaar die nationaal en internationaal bekendheid geniet en de maker is van één van de bekendste beeldhouwwerken in Nederland: ‘Het Gouden Kalf’ van het Nederlands Filmfestival.

'Met de hemel weet je het nooit' belicht Theo Mackaay echter een zeer persoonlijk, kwetsbaar en universeel menselijk verhaal. Het releaseconcert vond op 1 november 2016 plaats in een uitverkocht TivoliVredenburg te Utrecht. Veelzeggend is over de kwaliteit en de muzikaliteit van beide heren.

Een sfeervolle avond vol ontroerende en betekenisvolle bespiegelingen op thema's als vriendschap, verlies, zingeving en de liefde binnen een intieme akoestische setting staat u te wachten. Kom en geniet mee van een sfeervolle avond vol muziek en kunst in het Huis voor de Kunst. Mogen wij u begroeten?

Entree: 15 euro. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree incl. koffie/thee en traktaties. Locatie: Huis voor de Kunst Stationsstraat 10