Jacques d’Ancona vertelt over zijn leven

VEENDAM - Jacques d’Ancona komt voor de vanBeresteynlezing nar Veendam Op dinsdag 21 februari (20 uur) vertelt hij in vanBeresteyn over zijn leven.

Hij maakte naam, 18 seizoenen lang, als voorzitter van het jurypanel in de Soundmix Show van Henny Huisman en zette een nieuwe trend in zijn commentaren. Nog steeds is hij op pad als presentator, dagvoorzitter, debatleider, mediacoach, forumlid en ambassadeur van goede doelen. Veelgevraagd daarnaast, als de meedogenloze veilingmeester op benefiet-avonden.

Ook als journalist en theater-recensent (cabaret, musical, toneel, show) is hij nationaal gerespecteerd. Waar hij verschijnt wordt altijd wel een steen in de vijver gegooid en dat veroorzaakt een rimpeling…

Bij Jacques staat kwaliteit voorop, bevlogen en bezeten. Dat was hij gedurende 22 jaar ook als scheidsrechter in het amateurvoetbal en later als bestuurder. Werd in december2015 door Michael van Praag tot Bondsridder van de KNVB geslagen. Tot op de dag van vandaag is Jacques d’Ancona actief als coach in het talententraject van scheidsrechters.

De bekendheid is gebleven, de klasse ook. Van een presentatie maakt hij een ware happening en je wilt niet weten hoeveel grote namen er in zijn verhaal voorbij komen. Intrigerend, deze combinatie van business, entertainment en sport.