Nieuw pand en open dagen Zechsal

VEENDAM - Het nieuwe pand van Zechsal is op 10 februari feestelijk geopend. In het pand aan de van Stolbergweg 30 a/b in Veendam kan de snel groeiende firma van magnesiumproducten weer een poosje vooruit. Naast kantoor, opslag en productie is in het pand ook een showroom/winkel en een ontvangstruimte voor groepen gecreëerd.

Al sinds een aantal jaren organiseert Zechsal trainingen en bijeenkomsten voor therapeuten en afnemers uit binnen- en buitenland. In het nieuwe pand zullen ook workshops worden georganiseerd, waarin consumenten kennis kunnen maken met het wereldunieke magnesium.

Dit magnesiumzout uit Veendam vormt de basis voor de producten van Zechsal. Naast de ‘originals’, magnesiumolie en badkristallen, heeft Zechsal functionele cosmeticaproducten ontwikkeld. Speciaal voor sporters is er Zechsallsport en sinds kort is er ook Zechsal Skin Balm, een natuurlijk middel tegen jeugdpuistjes.

Veel mensen kunnen wel wat extra magnesium gebruiken. Het is goed voor je huid, je spieren en gewrichten, het ritme van je hart en de aanmaak van je energie. Het oeroude en zeer zuivere magnesiumchloride van Zechsal wordt opgenomen via de huid. Vaak prettiger en effectiever dan het slikken van pilletjes en er is een hoge en directe beschikbaarheid voor het lichaam.

Zechsal is verkrijgbaar in natuurwinkels en de betere drogisterijen (in Veendam en Hoogezand bij de Gezond & Wel winkels). Ook kun je het online bestellen, bijvoorbeeld rechtstreeks bij www.zechsal.eu. Maar een bezoekje aan het karakteristiek ingerichte pand aan de van Stolbergweg in Veendam kan natuurlijk ook. Het Zechsal pand is door de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. De eerste twee weken (van 13 t/m 24 februari) ontvangen bezoekers een gratis kadozakje voor een weldadig voetenbad.