Zat te doen bij Tropiqua in de vakantie

VEENDAM - Je hoeft je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie. In zwembad Tropiqua worden in de voorjaarsvakantie diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten lopen uiteen van zwemmen, spelletjes, lopen over water en een carnavalsdisco. De gehele week ligt er een opblaasbaar speeltoestel in het water.

Wil jij leuke dingen doen in de vakantie? Op maandag 20 februari komt er een ballonnen artiest, leuk voor de kleinsten. Op dinsdag de 21 februari kun je proberen om over het water te lopen en op woensdag worden allerlei spelletjes georganiseerd. Zwemclub Bubble geeft op donderdag 23 februari een zwemclinic en daarnaast kun je kennismaken met de waterpolo sport.

Vrijdag 24 februari kun je persluchtduiken, onder leiding van duikvereniging VG Diving. Let wel, alleen voor 12 jaar en ouder. Wil je meedoen, geef je dan vooraf op bij zwembad Tropiqua. Opgeven kan nog tot de dag zelf.

Tot slot sluiten we af met een spetterende caranavalsdisco op vrijdagavond vanaf 18.30 uur. Voor alle activiteiten heb je alleen een geldig entreekaartje van het zwembad nodig. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op http://www.tropiqua.nlof op Facebook.