Elfde Oldtimer Tweewielerbeurs in Zuidbroek

ZUIDBROEK - Alweer voor de elfde keer organiseert Oldtimer Bromfietsclub op 25 februari de inmiddels grootste Oldtimer Tweewielerbeurs van Nederland. Deze beurs vindt plaats op zaterdag 25 februari 2017 in de Eurohal Zuidbroek.

Vanwege de centrale ligging aan de A7 nabij knooppunt N33 ligt is het zeer goed te bereiken. De beurs wordt verdeeld over de twee hallen ‘Eurohal en Kolibri’ van in totaal zo’n 8000 vierkante meter en in beide hallen zijn voorzien van heerlijke catering faciliteiten.

Bezoekers van de beurs zijn van harte welkom tussen 09.00 uur en 16.30 uur. Vele verenigingen (bromfiets, motor, race, cross en grasbaan) promoten hun club zodat het ook wel wordt gezien als de start van het nieuwe seizoen. Zo is de ‘Oldtimer Cross’ met de Heja Sachs van Nederlands kampioen Geert Breemer aanwezig, maar ook de stichting 70 jaar Solex is present met een grote stand. Er is voor iedereen veel te beleven! De organisatie draagt alle verenigingen dan ook een warm hart toe.

Met meer dan 190 verkoopstands wordt er een verscheidenheid van producten aangeboden. Hierbij kunt u denken aan onderdelen, motoren, bevestigingsmaterialen, bromfietsen, gereedschap, literatuur, restauratie projecten en nog veel meer op het gebied van tweewielers.

Niet alleen handelaren maar ook particulieren bieden hun koopwaar aan tegen betaalbare prijzen en er is voor ieder wat wils! Doordat de beurs tot stand komt met 35 vrijwilligers kan de entree prijs laag worden gehouden en dat is slechts 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.