Riemen vast! Boeing Boeing is terug

VEENDAM - Goed nieuws voor alle liefhebbers van de klucht: Boeing Boeing is terug! Dit theaterseizoen brengt producent Theater van de Klucht het hilarische verhaal over de charmante piloot, zijn norse huishoudster en gepassioneerde stewardessen terug op de Nederlandse planken. Rollen in deze bekende komedie worden vervuld door grote namen als Bas Muijs, Mariska Kolck, Wieneke Remmers en Arijan van Bavel.

De castleden van Boeing Boeing vliegen binnenkort ook richting Veendam, want op 25 februari is de klucht te zien in Cultuurcentrum Vanberesteyn. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 24 euro 50.

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planningzorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw vluchtschema door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 747 gooit echter Bernards leven in de war en opeens staat ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische ontwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen... En dat is vragen om problemen!

De regie van Boeing Boeing is in handen van Paul van Ewijk. Bas Muijs neemt de rol van piloot op zich, Mariska van Kolck speelt de bemoeizuchtige huishoudster en Arijan van Bavel is vriend Robert. Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw trekken de mantelpakjes uit de kast en zijn te zien als de stewardessen.