Golfclub wil golfen voor kinderen nog leuker maken

VEENDAM - Golfclub de Compagnie moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Golfclub de Compagnie staat dit jaar spelmateriaal om het golfen voor kinderen nog leuker te maken! Het fijne aan golf is dat je heerlijk buiten bent en het heel goed is om je concentratie en coördinatie te trainen.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Golfclub de Compagnie helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen.

Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot ter waarde van 100 euro.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Golfclub de Compagnie, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling. De jeugd van de Compagnie start eind maart weer met de jeugdlessen. Meld je gerust een keertje aan met je vrienden of vriendinnen om gratis een les mee maken! Kijk op de website http://golfclubveendam.nl/club/jeugd/ voor meer informatie of kom op de Open Dag op zaterdag 8 April vanaf 13.00 uur. En Golfen duur? Dat valt wel mee… kijk snel op de website!

De Poiesz munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Golfclub de Compagie is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Veendam.