Levende jukebox

VEENDAM - Liptease komt op 11 maart met een Andrew Sisters-achtige show naar vanBeresteyn. De band Liptease bestaat uit zes rasmuzikanten waaronder Katie van Steenis, Sjharlie Vos en Randy Soewarno die op een Andrew Sisters-achtige manier vele bekende hits ten gehore brengen.

Zij worden zorgvuldig versterkt door de topmuzikanten Jesse van der Heijden, Wesley Nuis en Marc Burger. Samen zorgen ze voor niet alleen een fysiek, maar ook een visueel feest. Liptease is bekend van o.a. Holland’s got Talent en De Wereld Draait Door en neemt het publiek mee naar de ‘Glory’ jaren 50. Tijdens de interactieve show beslist het publiek welk nummer een ‘tot leven gewekte jukebox’ afspeelt.

Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies! Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een ander avondje plezier met je vrienden, want Liptease is coming to town.