Groningse Latinband Los Cascos brengt nieuwe single uit

VEENDAM - De Groningse Latin band Los Cascos heeft medio februari tijdens een live interview op RTV Noord z’n tweede single, getiteld Verliefd gepresenteerd. Na het succes van hun eerste single Tu Tierra vond de band het hoog tijd voor een nieuwe single.

Tu Tierra heeft in de zomer van 2016 tien weken in de Noord9 van RTV Noord gestaan en is door de luisteraars verkozen tot dé zomerhit van 2016. Ook diverse andere radiozenders draaiden regelmatig het nummer. De nieuwe track Verliefd is een luchtig, opzwepend nummer met een eigen sound, dat de luisteraar meevoert in zomerse sferen. De Spaanse strofen worden afgewisseld met een Nederlandstalig refrein dat gemakkelijk in het gehoor ligt.

Los Cascos is gevormd rondom de uit Colombia afkomstige zanger/componist Oscar Molina (alias El Capitan). Momenteel werkt de band aan z’n eerste album bij audiostudio De Fabriek in Veendam onder begeleiding van Dik Pomp, naast producer tevens professioneel muzikant en drummer van Melrose. Dit album zal bestaan uit popmuziek, gemixt met verschillende Latijns-Amerikaanse ritmes. Elk nummer heeft een eigen, uniek geluid, kenmerkend voor deze band.

Meer informatie over de band is te vinden op www.loscascoslatin.com.