Erotiekreus viert verjaardag

VEENDAM - Internet B.V. viert deze week het 10-jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand in Veendam. Het bedrijf is 10 jaar geleden opgericht door Eric Idema, die vanaf zijn zolderkamer begonnen is met een kleine webwinkel voor de ver-koop van erotische producten.

Toen de webwinkel groter werd en de zolder te klein, betrok Idema een klein pand in Veendam met 80 vierkante meter voor de opslag van voorraad. Binnen een jaar was ook deze ruimte te klein en kon Idema de ruimte verdubbelen door het naastgelegen pand erbij te betrekken.

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een serieus bedrijf met steeds meer klanten. De webshops ontwikkelden zich steeds meer en waar andere mailorder bedrijven nog veel geld investeerden in drukwerk, werd EDC steeds beter in kostenbesparende online oplossingen en snelle leveringen.

In 2012 verhuisde het bedrijf wederom naar, destijds, een groot pand dat ruimte bood voor groei. Wat zij toen niet konden voorzien was dat EDC explosief bleef groeien en binnen 4 jaar wederom genoodzaakt was om te verhuizen. In 2016 kocht Idema een groot pand in Veendam, dat zeven keer meer capaciteit biedt dan het voorgaande pand en liet het complete binnenwerk verbouwen tot een modern en duurzaam kantoor.

Dit pand biedt meer dan voldoende ruimte voor groei, ontwikkeling en nieuwe innovaties. Morgenis de officiële opening van het nieuwe pand, dat samen met het 10-jarig bestaan gevierd zal worden.