Mooie hoofdrol voor Maikel Owen

VEENDAM - Veendammer Maikel-Owen van Deest staat vanaf 16 maart weer in een grote musicalproductie met een mooie hoofdrol.

In de afgelopen jaren mocht hij hoofdrollen spelen in de bekende musicals Les Miserables, The phantom of the opera, Guys and Dolls en in december 2015 speelde hij de rol van wolf in de bekende musical Into the woods. Nu heeft hij weer een hoofdrol te pakken in de musical The Wiz. ,,Het is fantastisch om in een dergelijke grote productie te mogen spelen. Ik speel de rol van The Wiz en vind dit echt een voorrecht”, aldus Maikel-Owen.

Vele Veendammers kennen Maikel-Owen van de audities voor de musical Bommen Berend die werd uitgezonden door TV Noord. Ook speelde hij een rol in de serie Boven Wotter en in de speelfilm De Kerstvloed. Op de vraag wat we nog kunnen verwachten. ,,In september 2017 speel ik in de musical over het leven van Jacques d'ancona en in 2018 de hoofdrol in de musical Amerika Amerika, en wie weet wat er allemaal nog komt".

De voorstelling The Wiz staat op 17 en 18 maart in De Tamboer te Hoogeveen. Kaarten kunt u bestellen via www.detamboer.nl