Hippiemarkt bij de Wilde Engel

ZUIDWENDING - Op zaterdag 6 mei van 10.00 – 17.00 uur organiseert activiteitencentrum De Wilde Engel in Zuidwending een hipppiemarkt. De Wilde Engel organiseert allerlei cursussen en activiteiten op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, gezond leven en zingeving.

Tevens is er een uitgebreide collectie stenen en kristallen te zien en te koop. De hippiemarkt wordt een kleine gezellige markt met vrolijke en fleurige kramen, die helemaal bij de hippiesfeer passen. Denk aan Sillystyle en Sillygo, met hippiekleding en sieraden. Of Goldlokje, BeadItUp en Patsy Poppysmic, met mooie decoraties en hangers. Creatieve haaksters en breisters bieden kleurige omslagdoeken, poncho’s, poppen e.a. aan. Renée van Os maakt met schmink en henna prachtige versieringen op gezicht of handen. Of vlecht u een mooie veer in het haar.

Zanger Otto Teppema is de troubadour van de dag en speelt op zijn gitaarnummers uit de sixties en seventies. Rond 11.00 uur en 15.00 uur zijn ermeezingmomenten en kunnen bezoekers samen met Otto liedjes meezingen. Catering is in (heerlijk) ruime mate aanwezig: raw chocolate, zelfgemaakte sapjes, patat, slaatjes en ijsjes! Kinderen kunnen tekenen of kettingen of armbanden rijgen.

Er zijn grote kussens waar ze huisjes of iets anders van kunnen bouwen. U ziet: er is al een fantastisch divers aanbod van kramen maar toch zijn we nog niet helemaal compleet. Er kunnen nog standhouders geplaatst worden! Weet u iemand of denkt u zelf iets bij te kunnen dragen, neem dan contact op met De Wilde Engel, tel. 06 22320893 of via email info@dewildeengel.nl