Autisme heb je nooit alleen

VEENDAM - Autisme heb je nooit alleen. Daarom komt Andrea Kleiweg, maatschappelijk werker en coach bij Stichting Mosterdzaad in Veendam op 28 maart vertellen over dit onderwerp bij Compaen aan het Jan Salwaplein.

Autisme betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden. Hoe hou je het vol als mantelzorger?

Om de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met

autisme en wat dit betekent. U bent van harte welkom op dinsdag 28 maart van 19.00 – 21.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden 23 maart bij Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van dinsdag tot en met donderdag aanwezig. via de telefoon: 0598-698119 , Compaen of mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl.