Afvallen bij Fennie

Veendam - Op 1 april opent Fennie Mennega haar afslankpraktijk Fennie’s Lijn in Veendam. Zij maakt dan onderdeel uit van de ondernemers in het Ondernemershuys aan het Pieter Sneeuwplein 12. Zij volgt op deze locatie Henrieke Jonker op die hier voorheen gevestigd was met haar Cambridge Weight Plan praktijk Slim2Gether.

Fennie is gecertificeerd Cambridge Weight Plan consulent en begeleidt mensen die op een verantwoorde manier willen afvallen en tevens gaan voor duurzaam gewichtsbehoud. Cambridge Weight Plan is vernieuwd en verbetert en biedt sinds 1 januari van dit jaar het Stappenplan, een flexibel programma dat past bij jouw leefstijl.

Maatwerk dus. Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.

Fennie helpt jou graag om op je gewenste gewicht te komen en dit ook te behouden. Op zaterdag 1 april is het open huis van 14.00 – 16.00. en iedereen is welkom.

Als openingsactie geeft Fennie de hele maand april 50 procent korting op het intakegesprek. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je Fennie bereiken via fennieslijn@gmail.com.