Spectaculaire heropening Remake House of Styling

VEENDAM - Woonwinkel en interieur-advies Remake House of Styling aan het Bocht Oosterdiep in Veendam is na een grondige metamorfose afgelopen week heropend. De opening is verricht door niemand minder dan de beroemde binnenhuisarchitect Eric Kuster.

Voor het echter zover was moest eerst de sleutel uit het Oosterdiep gehaald worden, een klusje dat perfect werd uitgevoerd door wethouder Henk Jan Schmaal. Eigenaar en Styliste Ria Jager begon drie jaar geleden met haar woonaccesoirreswoonaccessoires naast de kapsalon die ze inmiddels zeventien jaar heeft. Ze weet ondertussen als geen ander wat kleuren met een ruimte kunnen doen. Onverwachte combinaties brengen rust en eenheid.

Durven combineren is een uitdaging. Niet alleen met kleuren, maar ook met stijlen. Door een kleine aanpassing is soms een verbluffend effect te realiseren. Voor alles op woongebied van bankstel tot muurdecoraties of behang, de consument wil beleving, en het is een proces die je aan gaat met een klant, aldus Jager.

Remake House of Styling is een bron voor inspiratie en vakkundig advies op het gebied van interieur en wonen Wanneer u op zoek bent naar vernieuwing. In hun woonwinkel combineren ze verschillende woonsferen en presenteren ze met grote regelmaat nieuwe producten en materialen. Daarbij is ook de collectie van Eric Kuster aanwezig.

Ria Jager geniet inmiddels landelijke bekendheid vanuit Veendam. De woonwinkel is gevestigd in een tot de verbeelding sprekend, monumentaal pand in Veendam. Na de grondige renovatie de afgelopen jaren ziet men het resultaat van een uitgesproken stijl en kwaliteit. Daar staan ze voor en vanuit die overtuiging weten ze hun klanten steeds opnieuw te verrassen. Bij hun kunt u terecht voor interieur-inspiratie in de breedste zin van het woord.

Door een prima samenwerking met binnenhuisarchitect Eric Kuster, was deze bereid vanuit Monaco naar Veendam te komen voor de heropening. Eric Kuster is een beroemde binnenhuisarchitect uit Nederland die is geboren in Bunnik in 1966. Hij staat bekend om zijn luxe stijl. Hij houdt van comfort en over de top glamour. Zijn interieur creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern.