Sportief wandelen in Borgerswold

VEENDAM - Op woensdag 12 april 2017 vindt de maandelijkse sportieve activiteit voor 50-plussers plaats. Deze maand staat sportief wandelen op het programma. Bij een sportieve wandeling wordt wandelen afgewisseld met loop- en oefenvormen. Been-, rug- en bilspieren worden getraind en daarnaast kan sportief wandelen zorgen voor een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie.

De start is om 13.30 uur vanaf het pleintje voor de ingang van de Kinderboerderij in het Borgerswold. Rond 14.45 uur is dat het eindpunt. Na afloop is het mogelijk om een kopje koffie/thee te drinken in de Waterjuffer, de koffie/theeschenkerij bij de Kinderboerderij. Het is aan te raden om stevige wandelschoenen te dragen. Er wordt ook over bospaadjes gelopen.

Kosten voor deelname is een euro. Dit kan contant voldaan worden bij aanvang van de wandeling. Consumptie na afloop is voor eigen rekening. Wilt u deelnemen? Graag aanmelden voor maandag 10 april 2017 door te mailen naar: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met, telefoon 06 – 11 39 43 01.