Succesvol voorjaarsconcert Funism

VEENDAM - Zaterdag 8 april heeft het 35-koppig koor uit Veendam haar jaarlijks voorjaarsconcert gegeven in het Margaretha Hardenbergcentrum teWildervank.

Voor een uitverkochte zaal bracht het koor hun verrassende repertoire ten gehore. Het koor geleidt door muzikaal multitalent Ninke Sluiter Ballema bracht met dit repertoire waaronder een aantal nieuwe nummers zoals Imagine van John Lennon, Roar van Kate Perry en het gevoelige, Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij een avondvullend programma.Ook het succesvolle Bohemian Rhapsody van Queen mocht deze avond natuurlijk niet ontbreken.

De nummers die deze avond ten gehore werden gebracht zijn allemaal gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Bij een aantal nummers is de chorografie bedacht door Anne Margreet Drenth. De afsluiter van deze avond, we are the world viel in deze tumultueuze wereld bijzonder goed in de smaak bij het publiek. Een staande ovatie viel het koor ten deel. Presentator en actief lid van het koor Hayo Smit praatte de avond met gevoel voor humor weer vlotjes aan elkaar.