Dames zetten notariskantoor voort

VEENDAM - Het notariskantoor van Paul Brakel wordt voortgezet door Martine Wouters en Heleen van Dortmont-Stubbe.

Op 1 april jongstleden. is het protocol (aktenbestand) van mr. Paul Brakel, (oud)notaris te Veendam, toegevoegd aan het protocol van mr. Martine Wouters, eveneens notaris te Veendam. Aan de heer Brakel werd per 1 oktober 2016 eervol ontslag als notaris verleend.

Terwijl hij aan het genieten is van zijn welverdiende pensioen heeft notaris Wouters het kantoor voortgezet onder de naam Wouters Netwerk Notarissen. Mevrouw Wouters heeft in mr. Heleen van Dortmont-Stubbe een goede opvolger voor notaris Brakel gevonden. Heleen van Dortmont is al vele jaren werkzaam in het notariaat. Zij is kundig op alle notariële rechtsgebieden.

Na eerdere goedkeuring van de Minister van Veiligheid en Justitie is Van Dortmont op 17 maart 2017 bij de Rechtbank in Arnhem beëdigd tot toegevoegd notaris bij Wouters Netwerk Notarissen te Veendam. Een toegevoegd notaris heeft dezelfde bevoegdheden als een notaris. Het verschil is dat een notaris zelfstandig ondernemer is. Een toegevoegd notaris is notaris in loondienst. Samen zullen mevrouw Wouters en mevrouw Van Dortmont het kantoor voortzetten op dezelfde voortvarende wijze waarop dit reeds jaren gebeurt.