Speldriedaagse bij Summerfun Break

VEENDAM - De meivakantie komt er alweer aan. Dit betekent natuurlijk dat er weer verschillende activiteiten zullen plaats vinden.

Zo ook de Speldriedaagse van Summerfun en Break! Tijdens de Driedaag gaan we verschillende leuke en actieve spellen spelen in de mooie natuur van Borgerswold! Deze activiteiten zullen plaatsvinden op maandag 24 april (groep 3 t/m 5) van 12.45uur tot 16.15uur, dinsdag 25 april (groep 6 t/m 8) van 12.45uur tot 16.15uur en woensdag 26 april (gezamenlijk) van 10.45 tot 15.15uur. De kosten van deze Speldriedaagse bedragen een euro voor één dag en 1 euro 50 voor deelname aan alle twee de dagen (maandag en woensdag of dinsdag en woensdag).

De activiteiten vinden plaats in Borgerswold bij het kanogebouwtje van Langebosch. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Woortmanslaan. Zit jij in groep 3 t/m 8 en heb je zin om in de vakantie lekker actief spellen te komen spelen op één óf beide dagen? Geef je dan snel op via r.sol@compaenveendam.nl met vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer en dan zien we jou dan!