Open dag bij Engberts Podotherapie

VEENDAM - Met voet-, knie-, heup- en rugklachten kunt u terecht bij Engberts Podotherapie naast sportcentrum Oxygym in Veendam. In de moderne praktijk wordt gebruik gemaakt van een digitale voetscanner en een drukanalyse plaat.

Met deze drukanalyse plaat kan onder andere de drukverdeling in stand en tijdens het lopen gemeten worden. Een mooie toevoeging op het uitgebreide voetonderzoek.

Er wordt veel aandacht besteed aan nascholing. Zo heeft eigenaresse, Martine Engberts, de opleiding podoposturale therapie gevolgd en is ze momenteel bezig met de post HBO-opleiding sportpodotherapie. Naast het reguliere spreekuur heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het avond spreekuur op vrijdag.

Sinds enkele maanden is medisch pedicure Ina Oortwijn op donderdagmiddag en avond werkzaam in de praktijk. U kunt bij Ina terecht voor voetverzorging, maar ook voor complexere voetverzorging bij diabetes en reuma. Ina heeft hele brede achtergrondkennis en kan u goed onderbouwd adviseren bij eventuele voetproblemen.

Heeft u voetklachten? Zou u meer informatie willen over de behandelmogelijkheden? Kom dan vrijblijvend naar de open dag op zaterdag 22 april van 11.00 tot 15.00 uur. Of bel Engberts Podotherapie 06-40707786 of Medische Pedicure Ina Oortwijn 0598-492139.