Bijzondere seizoensstart zwembad De Kolck

MEEDEN - Na maanden van voorbereidings- en vernieuwingswerkzaamheden in en rondom openluchtbad ‘De Kolck’ kunnen de deuren weer worden geopend voor publiek.

Op zaterdag, 29 april a.s. om 13.00 uur is het zover en al ondervinden we de laatste tijd behoorlijk wat last van regen en kou, de watertemperatuur zal de zwemlustigen niet weerhouden om een eerste duik te nemen.

De vele vrijwilligers, die al sinds 2013 vol enthousiasme betrokken zijn bij het bad, verblijven alweer in de startblokken om niet alleen de Meedenaren maar zeker ook zwemliefhebbers uit de omgeving te verwelkomen.

Vol trots konkludeert de Werkgroep De Kolck (onderdeel uitmakend van de Dorpsraadcoöperatie Meeden) dat overduidelijk is gebleken, dat dit fraai openluchtbad een belangrijke regionale recreatieve funktie heeft ontwikkeld, de bezoekersaantallen liegen er niet om.

Tegen aantrekkelijke toegangsprijzen kan er in Meeden worden gezwommen, de zonneweide biedt volop plaats aan zonaanbidders, en er is een ruim assortiment aan snoepgoed, ijs, frisdrankjes en warme snacks om relaxed een aantal uurtjes aldaar door te brengen.

Voor de jongsten zijn enkele leuke attracties in hun bad beschikbaar, de speelweide biedt voldoende mogelijkheden tot vertier, onderwijl kunnen de ouders/begeleiders een beschut plekje op het terras innemen.

Kortom, het begint telkens meer een kompleet en prima uitgeruste locatie te worden.