Theater- en dansleerlingen MDT schitteren in eindvoorstelling Alice in Wonderland

VEENDAM - De Muziek- Dans en Theaterschool Veendam (MDT) presenteert dit schooljaar als eindpresentatie Alice in Wonderland op zaterdag 13 mei om 19.30 uur en zondag 14 mei om 14.30 uur in Theater vanBeresteyn.

Het verhaal laat ouders van leerlingen en belangstellenden zien waaraan de afdelingen theater en dans dit schooljaar hard hebben gewerkt. Onder leiding van theaterdocent Bert op ’t Ende en dansdocente Charlotte Uneken is op de bovenste verdieping van het Cultuur- en Congrescentrum aan het Museumplein in Veendam door circa 100 leerlingen wekelijks geoefend als voorbereiding op de jaarlijkse eindpresentatie. De voorstelling is op het grote podium zodat de leerlingen hieraan wennen.

Alice ziet aan het begin een konijn met kleren aan. Het konijn kijkt op zijn horloge. Dan neemt hij een sprong en verdwijnt in een konijnenhol. Alice kijkt in het gat. Ze valt, steeds verder en dieper. Ze komt in Wonderland terecht. Daar beleeft ze een fantastisch avontuur vol dans en theater. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa in vanBeresteyn en de toegang is 2 euro.