Ren je fit voor de zomer

VEENDAM - In Veendam is vanaf 11 mei een unieke, nieuwe, innovatieve opstapcursus hardlopen voor iedereen. Donderdagavond 11 mei om 19:00 is de aftrap voor deze veertien trainingen die iedereen moeten brengen naar vijf kilometer achtereen kunnen hardlopen.

Op donderdag 29 juni sluiten we deze cursus af met een 5km loop met na afloop een kop koffie met het welverdiende gebakje! Anno 2017 is en blijft hardlopen zeer populair. Veel mensen lopen voor zichzelf, lopen alleen en haken snel weer af, omdat de juiste begeleiding ontbreekt!

Met de cursus Run & Fit before summer besteden de trainers aandacht aan de juiste opbouw, techniek en houding! En het extraatje dat zij bieden: de aanvullende oefeningen & tips.

Onder begeleiding van een ervaren looptrainer gaan de cursisten in veertien trainingen op dinsdag- en donderdagavond samen de uitdaging aan onder het motto samen uit, samen thuis, iedereen is gelijk en samen naar de finish. Daarnaast verwerken ze in de trainingen diverse spierversterkende oefeningen en core-stability! Hoe om te gaan met de weersomstandigheden en de juiste kleding? Niets wordt aan het toeval overgelaten en alle vragen worden tijdens de aftrap beantwoord.

Voor 45 euro doe je mee!!!! Veertien trainingen, koffie/thee na iedere training en een mooi hardloopshirt zijn inclusief!